Sunet hakee tiimiinsä innokasta

MYYNTINEUVOTTELIJAA!

Sunet on Etelä-pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella toimiva tietoliikenne operaattori. Tarjoamme yhteisö, yritys ja kuluttaja asiakkaillemme laadukkaita tiedonsiirtopalveluita paikallisella pöhinällä.

Tällä hetkellä meitä on kuusi henkeä ja nyt on sellainen kutina, että yksi tarvitaan lisää. Meillä on avoin ja iloinen työilmapiiri, jota me kaikki kuusi nykyistä työntekijää olemme rakastaneet. Tästä syystä emme olekaan kovin usein tekijöitämme vaihtaneet.

Olemme huomanneet, että meidän hyvistä palveluista ja yhteyksistä voisi nauttia huomattavasti useampi nettiyhteyden käyttäjä. Tästä syystä tarvitsemme innokkaan ja oma-aloitteisen MYYNTINEUVOTTELIJAN kertomaan laajemmalle määrälle käyttäjiä palveluidemme ja tuotteidemme eduista. Tällä hetkellä toiminta-alueeseemme kuuluu kahdeksan kaupunkia / kuntaa tässä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella.

Toivomme sinulta myyntityöhön soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta myyntityöstä. Aiempi kokemus tietoliikennealalta ja sosiaalisen median eri kanavien osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävä vaatii oma-aloitteellisuutta, innokkuutta sekä positiivista ja reipasta asennetta.

Sunet tarjoaa sinulle paikan tutustua rauhassa tietoliikenne maailmaan, tuotteisiimme ja palveluihimme kiinteällä kk-palkalla. Tämän jälkeen palkkaus koostuu kiinteästä kk-palkasta ja myyntiprovisiosta. Työ mahdollistaa noin 3 500 € ansion kuukaudessa. Sunet antaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan erilaisten koulutusten kautta. Meidän näkemyksen mukaan koulutus kehittää yksilön lisäksi koko työyhteisöä.

Pistä siis meille hakemus tulemaan, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit meidän uusi työkaverimme ja liitä mukaan kuvausta osaamisestasi sekä kokemuksestasi.

Työsopimuksessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lähetä hakemuksesi ja CV 1.5.2021 mennessä sähköpostilla. Soittamalla saa lisätietoja, jos jokin asia askarruttaa!

Aatu Samppala
0408416129
aatu.samppala@sunet.fi