Palveluhinnasto

Kuituliittymän käyttökustannukset

Kuituliittymän käyttökustannukset koostuvat kahdesta osasta: Palveluntarjoajan veloittamasta palvelumaksusta ja Sunetin veloittamasta verkon ylläpitomaksusta, joka on 24,80 euroa/kk (sis. alv 24 %). Kuukausimaksut koskevat kuituliittymää, jossa on palvelut käytössä. Tilaa palvelut suoraan palveluntarjoajalta.

Sunetin verkkomaksu pysyy aina samana ja on riippumaton käytössä olevista palveluista.

 

Yksityistaloudet

Yksityistalouksille palveluita tarjoavat Sunet, Anvia, Kuuskaista, JNT ja Dynamo Net. Lisäksi Telia tarjoaa palveluitaan Siikaisten alueella. IPTV-palveluita tarjoavat Maxivision, Watson, Elisa Viihde ja DNA TV. Palveluntarjoajien palveluvalikoima ja -hinnastot vaihtelevat (katso palveluhinnasto yltä). Tarkista ajankohtaiset hinnat aina palveluntarjoajalta. Sunetin verkkomaksu yhdestä kuituliittymästä 24,80 euroa/kk.

Yritykset

Jos sinulla on tarvetta tehokkaammille ratkaisuille yrityksenne käyttöön, kysy palveluista tarjous palveluntarjoajalta. Yrityksille palveluita tarjoavat Anvia, Kuuskaista, JNT, Dynamo Net, Neviso, Elisa, Sonera ja TDC. Sunetin verkkomaksu yhdestä kuituliittymästä 24,80 euroa/kk.

Taloyhtiöasiakkaat

Taloyhtiöliittymissä asukas maksaa palveluntarjoajalle hinnaston mukaisen palvelumaksun tilaamastaan palvelusta. Sunet ei erikseen veloita taloyhtiöasiakkaalta verkkomaksua, vaan se on eriteltynä palveluntarjoajan laskulla. Verkkomaksun osuus taloyhtiöasiakkailla on 13,64 euroa/kk. Taloyhtiöihin palveluita tarjoavat Anvia, Kuuskaista ja Dynamo Net. Katso taloyhtiöliittymän palvelut yllä olevasta palveluhinnastosta (viimeinen sivu).

 

Palvelut tilataan aina suoraan palveluntarjoajilta!

Yhteistyössä

Elisa Kuuskaista