Henkilöstö

Aatu Samppala

Toimitusjohtaja

Olen Aatu Samppala,  lähtöisin Kauhajoen Sahankylästä ja nykyisin asun perheeni kanssa Talvisillan kupeessa Luomankylässä. 

Työssäni pidän erityisesti ihmisten kanssa keskustelusta sekä uusien ihmisten tapaamisesta. Työni sisältää myös valokuitutilaisuuksia ja erilaisiin muihin tapahtumiin osallistumista. 

Vapaa-aikani vietän mielelläni lasten harrastusten parissa. Toisinaan minut voi nähdä maasto- tai maantiepyörän päällä joko metsässä tai tien laidalla. Vapaa-aikani vietän mielelläni lasten harrastusten parissa. Minut voi löytää myös maasto- tai maantiepyörän päällä joko metsässä tai tien laidalla.

Kati Kauppila

Myynti, laskutus

Olen Kati Kauppila ja asun perheeni kanssa Kauhajoella. Olen ahkera ja innostun monenlaisista projekteista. Sunetilla olen työskennellyt vuodesta 2015 alkaen.

Työni sisältää laajasti taloushallinnon ja myynnin tehtäviä sekä asiakaspalvelua. Erityisesti pidän uusien asioiden opettelusta ja itseni haastamisesta.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja läheisteni kanssa. Perheeni kanssa liikumme paljon luonnossa sekä käymme marjastamassa. Keskellä arjen kiireitä on ihana laittaa kuulokkeet korville ja lähteä pitkälle lenkille tai pyöräilemään. i

Maria Kiviluoma

Myynti, markkinointi

Olen Maria Kiviluoma ja asun perheeni kanssa Kauhajoen Hyypässä luonnon keskellä. Olen ahkera ja rempseä jokapaikanhöylä. Aloitin työt Sunetilla vuoden 2021 kesäkuussa.

Työni sisältää monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin tehtäviä. Erityisesti pidän haasteista sekä uusien asioiden opettelusta, onnistumisen ilo on paras ilo!

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa sekä aktiivisesti metsästysharrastukseni parissa. Kotoamme löytyy myös monenlaisia kotieläimiä kanoista lampaisiin, joten näidenkin hoitoon vierähtää päivittäin tovi, jos toinenkin.

Sebastian Ruoho

Tekninen tuki

Olen Sebastian Ruoho ja olen kotoisin Seinäjoelta. Sunetilla olen ollut töissä vuodesta 2018 saakka.

Toimin Sunetin teknisenä tukena ja vastuulleni kuuluu mm. palvelut ja niiden ylläpito sekä verkon valvonta. Kuitenkin välillä viikot saattavat kulua asennuksilla tai muilla työtehtävillä toimiston ulkopuolella. Pidän itseni haastamisesta ja osaamiseni kehittäminen on minulle tärkeää. Parasta Sunetilla mukava työporukka, jonka kanssa tehdä töitä!

Vapaa-aikani kuluu parhaiten kuntosalilla tai muun liikunnan parissa, tietokonetta ja tekniikkaa räplätessä tai rentoutuen hyvän elokuvan parissa.

Tuomas Rasku

Tekninen tuki

Olen Tuomas Rasku.  Asun Lapualla maaseudun rauhassa yhdessä vaimon ja koiriemme kanssa. Sunetilla olen työskennellyt vuodesta 2011 alkaen. Työnkuvaani kuuluu erilaisten verkon laitteiden/palveluiden ylläpitoon ja asennukseen liittyvät työt. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus, osa päivistä kuluu toimistolla,  osa ympäri maakuntaa erilaisissa tehtävissä keskuksilla tai asiakkailla.

Vapaa-ajallani liikun paljon luonnossa koirien kanssa tai käyn omalla kuntosalilla.  Omakotitalossa ja pihassa riittää myös aina jotain tekemistä. Kaiken tuon liikkumisen ja tekemisen jälkeen paras tapa rentoutua on elokuvien, sarjojen tai muusikin parissa. Kesällä mikään ei voita hyvää grilliruokaa.

Jarmo kontiainen

Liittymien asennus

Olen Jarmo Kontiainen, asustan avovaimon ja kahden tyttären kanssa Karviassa Sarvelan kylässä. Meillä on myös kissa, nimeltä Kakko.

Sunetille tulin vuonna 2012 ja työtehtäviini kuuluu liittymien käyttöönottoa ja asennusta, vikojen ratkontaa sekä kaapelinäyttöjä. Työntekijänä olen tunnollinen ja pyrin aina hyvään asiakaspalveluun. Erityisesti tykkään siitä, että työ on joustavaa ja monipuolista. Työssä tapaa myös monenlaisia ihmisiä ja kuulee monenlaista tarinaa. Mukavat työkaverit ovat iso plussa! Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa puuhastellen, pihatöissä sekä mönkijällä ajellessa. Pyrin myös harrastamaan liikuntaa ja metsätöitä mahdollisuuksien mukaan.

Arto Mäki

Verkon rakentaminen

Olen Arto Mäki, asustelen puolison ja lasten kanssa Ilmajoella, Ahonkylässä.

Olen työskennellyt Sunetilla vuodesta 2007 saakka. Työtehtävässäni vastaan tietoliikenneverkon suunnittelusta, sekä sen rakennuttamisesta. 

Vapaa-aikaani vietän mielelläni lasteni ja heidän harrastuksiensa kanssa. Toisinaan minut löytää kuitenkin myös erilaisten pärisevien vehkeiden parista.