Sunet TV

Sunet TV 

Valokuituasiakkaanamme sinulla on nyt mahdollisuus tilata Internet-yhteyden lisäksi myös IPTV-palvelu. IPTV tarkoittaa valokuituverkossa toimivaa digitaalista TV-palvelua, jonka avulla pääset eroon satelliittiantennista ja antenniverkon maksukorteista.
TV-palvelua pystyt katsomaan eri päätelaitteilla, tilaamaan kanavasisältöä ja vuokraamaan elokuvia. Lisäksi palveluun on saatavilla lukuisia lisäominaisuuksia!

Sunet TV tarvitsee toimiakseen valokuituyhteyden meidän kauttamme, sekä IPTV-boksin (hinta 125 €). IPTV toimii myös televisioon ladattavalla sovelluksella.
IPTV-boksi kytketään verkkokaapelilla internetiin, se ei toimi langattomasti.  Suurinta osaa muiden IPTV operaattoreiden bokseista pystytään hyödyntämään Sunet TV-palvelussa. Palvelulle suosittelemme vähintään 50M Internet-yhteyttä.

Osaa peruskanavien ohjelmista pystyt tallentamaan puoleksi vuodeksi (SPIN+). Näin sinun on helppo katsoa ohjelmia jälkikäteen aina silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lue lisää Sunet TV:stä.

Tutustu palveluun lataamalla esite ja käyttöohje

SMALL

6,95€

/kk

MEDIUM

17,95€

/kk

LARGE

27,95€

/kk

Peruspaketit

Sunet TV -palvelussa on kolme peruspakettia Small (S), Medium (M) ja Large (L). Paketit tarjoavat jokaiselle jotakin: uutisia, urheilua, luontoa, lastenohjelmia, sarjoja ja elokuvia.

Small-pakettiin sisältyy 28 laadukasta kanavaa, esim. Eurosport ja Discovery Channel.

Sunet TV -palvelu tarjoaa yhteensä lähes 200 erilaisia kanavaa. Näistä 43 on teräväpiirtoisia HD-kanavaa korkealaatuisella kuvanlaadulla sekä 19 nettiradiokanavaa. Lisäksi palvelulla voit myös vuokrata elokuvia ja tallentaa ohjelmia.

Peruspakettien lisäksi hinnastosta voit valita erilaisia lisäpalveluita maksukanavapaketeista yksittäisiin lisäkanaviin.

Vuokraelokuvat

SF Anytime -elokuvakirjastosta vuokraat laadukkaat leffauutuudet ja vanhat klassikot. Vuokraelokuvat ovat katseltavissa 24 tunnin ajan niin monta kertaa kuin haluat.

C More -kanavapaketin tilaajilla on käytössään C More Play -kirjasto, josta voit katsella sarjoja ja elokuvia maksutta. Kirjasto sisältäät uutta ja vanhaa tuotantoa laidasta laitaan.

SPIN+ Tallennuspalvelu

SPIN+ on lisäpalvelu, jolla nauhoitat suosikkiohjelmasi ja katsot niitä kun itsellesi sopii. SPIN+ mahdollistaa rajattoman määrän nauhoituksia, jotka säilyvät arkistossasi 6kk. Spin+ -palvelun avulla voit myös pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Lempisarjasi on helppoa laittaa automaattiseen nauhoitukseen yhdellä valinnalla.

SPIN+ tallennuspalvelun hinta 6 €/kk.

Mobiili IPTV

Mobiili IPTV:llä voit katsoa ohjelmia kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Lataa katselua varten Ålcom IPTV -ohjelma Apple App Storesta tai Google Play kaupasta. Mobiili IPTV toimii henkilökohtaisilla Sunet IPTV tunnuksillasi. Katso peruskanavia tai tilaamiasi maksumanavia näppärästi milloin vain, missä vain.

Mobiili IPTV -palvelun hinta 5 €/kk.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle sopiva paketti!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.