Sunet TV

Sunet TV 

 

Sunetin asiakkaana sinulla on nyt mahdollisuus tilata Internet-yhteyden lisäksi myös IPTV-palvelu. IPTV tarkoittaa digitaalista TV-palvelua valokuituverkossa, jonka avulla pääset eroon satelliittiantennista ja antenniverkon maksukorteista.
Sunetin TV-palvelua pystyt katsomaan eri päätelaitteilla, tilaamaan kanavasisältöä ja vuokraamaan elokuvia.

Sunet TV tarvitsee toimiakseen nettiyhteyden Sunetilta sekä IPTV-boksin (hinta 125 €). Suurimman osan muiden IPTV operaattoreiden bokseista pystytään hyödyntämään Sunetin TV-palvelussa. Palvelulle suosittelemme vähintään 50M Internet-yhteyttä.

Ohjelmia pystyt tallentamaan osalta peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi (SPIN+). Näin sinun on helppo katsoa ohjelmia jälkikäteen aina silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tutustu palveluun lataamalla esite ja käyttöohje

SMALL

6,95€

/kk

MEDIUM

17,95€

/kk

LARGE

27,95€

/kk

Peruspaketit

Sunetin TV-palvelussa on kolme peruspakettia Small (S), Medium (M) ja Large (L). Paketit tarjoavat jokaiselle jotakin: uutiset, urheilu, luonto, lastenohjelmat, sarjat ja elokuvat.

Small-pakettiin sisältyy 28 laadukasta kanavaa, esim. Eurosport ja Discovery Channel.

Sunetin TV-Palvelu tarjoaa yhteensä lähes 200 erilaisia kanavaa. Näistä 43 on teräväpiirtoisia HD-kanavaa korkealaatuisella kuvanlaadulla sekä 19 nettiradiokanavaa. Lisäksi palvelulla voit myös vuokrata elokuvia ja tallentaa ohjelmia.

Peruspakettien lisäksi hinnastosta voi valita erilaisia lisäpaketteja.

Hinnasto

Tutustu pakettien sisältöön ja hintoihin tarkemmin.

Vuokraelokuvat

SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaat leffauutuudet. Vuokraelokuvat ovat katseltavissa 24 tunnin ajan niin monta kertaa kuin haluat. C More -kanavapaketin tilaajilla on käytössään C More Play -kirjasto, josta voit katsella sarjoja ja elokuvia maksutta.

SPIN+ Tallennuspalvelu

SPIN+ on lisäpalvelu, jolla nauhoitat suosikkiohjelmasi ja katsot niitä kun itsellesi sopii. SPIN+ mahdollistaa rajattoman määrän nauhoituksia, jotka säilyvät arkistossasi 6kk. Spin+ -palvelun avulla voit myös pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia. Lempisarjasi on helppoa laittaa automaattiseen nauhoitukseen yhdellä valinnalla.

SPIN+ tallennuspalvelun hinta 6 €/kk.

Mobiili IPTV

Mobiili IPTV:llä voit katsoa ohjelmia kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Katselua varten pitää ladata Ålcom IPTV -ohjelma Apple App Storesta tai Google Play kaupasta. Mobiili IPTV toimii henkilökohtaisilla Sunet IPTV tunnuksillasi.

Mobiili IPTV -palvelun hinta 5 €/kk.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle sopiva paketti!