Kurikan keskustan taajama

Tilaa nyt huippunopea valokuituyhteys ja siirry valovoimaisten yhteyksien pariin. Valokuituliittymien rakentaminen kotitalouksiin aloitetaan kesällä 2022 alueista, joilta on eniten tilaajia. Osoitteesi valokuituliittymän rakentamisajankohtaan vaikuttaa se, miten paljon kyseiseltä kadulta tai alueelta on kiinnostuneita. Mikäli tilaajia on vain yksittäisiä, ei rakentamista välttämättä voida tehdä heti kesän tullen, vaan alue jää odottamaan lisää tilaajia. Lisätietoa aiheesta ja aikatauluista.

Toivomme, että tilaukset tehdään meille helmikuun loppuun mennessä, jolloin saamme ne mukaan verkkosuunnitteluun jo aikaisessa vaiheessa. Täytä sivun alalaidasta löytyvä tarjouspyyntölomake, tai ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@sunet.fi.

Liittymisen hinnat ja vaihtoehdot:

Osamaksulla:

  • 60 kuukauden osamaksusopimus 54,90€/kk. Osamaksusopimus sisältää liittymän rakentamiskustannukset, sekä 100/100 Mbit/s nopeudella toimivan nettipalvelun.

Kertamaksulla:

  • 1200€, sitoudut ottamaan internetpalvelun käyttöön 12kk kuluessa rakentamisesta. 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. Palvelu hinnaston mukaisesti.
  • 1600€, internetpalvelua ei oteta käyttöön 12kk kuluessa.

Lue tarkemmat tiedot hinnoista Tietopaketti kuituliittymästä, Kurikka

Yritykset ja yrittäjät:

  • Täytä sivun alalaidasta löytyvä tarjouspyyntölomake

 

Jätä Tarjouspyyntö

 

Yhteydenottopyyntö