Valokuituliittymät yrityksille

Sunet yritysliittymä

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja huippunopeita yritysliittymiä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille parhaiten sopivat ratkaisut.

Valokuituliittymä tuo paljon etuja yrityksille. Monet yritykset ovat jo siirtäneet tiedonsiirtonsa kuituun, joka ainoana turvallisena tekniikkana kestää kasvavan tietoliikennemäärän. Yritysliittymään on myös mahdollista tilata yhdistämispalvelu esimerkiksi kahden verkkoomme liittyneen toimipisteen välille.

Valokuituliittymä mahdollistaa yrityksille:

 • Yrityksen tarpeita vastaavan nopean Internetliittymän
 • Tehokkaan etätyön
 • Isojen datamäärien siirtämisen / varmistamisen verkon yli
 • Toimipisteiden yhdistämisen
  • Yksi Internet-yhteys, joka palvelee kaikkia toimipisteitä ja tuo säästöä kk-kuluissa
  • Yksi yhteys monen sijasta
  • Toimipisteiden välille etäisyydestä huolimatta luodaan yksi sisäverkko, joka tuo niin kustannussäästöjä, tehokkuutta kuin tietoturvallisuuttakin
  • Toimipisteillä toimivat myös yhteiset ohjelmat, kuten tietohallinto
  • Toimipisteitä voi yhdistää jo 13 kunnan alueella
 • Tuotannon etävalvonnan ja -hallinnan
 • Videokokoukset
 • Turvapalvelu

 

Meidän kuituverkkoomme yritysliittymiä tarjoaa lisäksemme myös Kuuskaista, JNT, Dynamo Net, Neviso, Telia, Elisa ja DNA.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Asiakasesittely

Korpela-Tuote

Vuonna 1997 toimintansa aloittaneella Korpela-Tuote Oy:llä on takanaan jo pitkä historia yritysmaailmassa. Yritys tarjoaa kemikaali- ja teollisuusputkistojen rakentamis-, kunnossapito- ja käyttöpalveluita sekä aitaurakointia avaimet käteen -periaatteella.

“Rakennamme tuotelinjoja säiliöistä painelaitteisiin ja putkistoihin, sekä melko isojakin projekteja vuosittain ympäri maata”, luonnehtii yrityksen toimitusjohtaja Arto Korpela.

Polttonesteterminaalien putkistojen lisäksi yritys valmistaa aitoja ja portteja pääasiassa rakennusliikkeille, kunnille ja kaupungeille. Korpela kertoo, että yritys on vuosien aikana valmistanut satoja aitoja esimerkiksi päiväkotien ja koulujen ympärille lasten turvaksi. Korpela-Tuote panostaa hyvään laatuun osaavalla ydinporukalla ja pyrkii pitämään toimintansa vakaana ja tasapainoisena. Yritykselle tärkeää on pitää porukassa aina järki päässä ja jalat maassa.

Korpela-Tuote on yritys, joka käyttää nettiä lähes jokaisessa yritystoiminnan osa-alueessa.

“Hyödynnämme nettiä jatkuvasti. Työmaita on useammalla paikkakunnalla yhtäaikaisesti ja kuvien on liikuttava sujuvasti. Muutoskuvat lähetetään sähköisinä ja saadaan siten välittömästi juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Materiaalit liikkuvat edestakaisin niin sidosryhmille, työmaille kuin toimistolle. Tämä on huomattavasti nopeampaa ja varmempaa kuin perinteinen kirjeposti. Kommunikointi on sähköisesti reaktiivista ja välitöntä”, kertoo Korpela.

Yrityksen kaksi toimipistettä ovat samassa verkossa, jolloin kaikki yhteydenpidosta kirjanpitoon ja raportointiin on vaivatonta. Etänä kotoakin on helppo varmistaa, että kaikki toimii kuten pitää, tai esimerkiksi kurkata,mitä valvontakamerassa näkyy.

“Katkoksia on ollut valokuidun aikaan todella vähän verrattuna esimerkiksi mobiiliyhteyksiin. Netti toimii aina kellonaikaan katsomatta. Meillä on vuosien varrella ollut ainoastaan yksi laiterikko, ja silloinkin saimme erinomaista palvelua, nopeasti syyn rajattua ja lähes saman tien olikin jo uusi palikka asennettuna rikkoutuneen tilalle. Olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä, homma on joustavaa, sekä kysymyksiin saa aina vastauksen!”

Yhteydenottopyyntö

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.