Valokuituliittymät kuluttajille

Liittymät kuluttajille
Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja huippunopean Internet-yhteyden kilpailukykyisin hinnoin.
Paikallisuuden ansiosta pystymme tarjoamaan nopeaa asiakaspalvelua ja meillä on helppo tulla käymään pienenkin asian vuoksi. Kauttamme sinulla on mahdollisuus saada jopa 1000M nettiyhteys.

Valokuituyhteyden kanssa on helppoa, kun leffat ja pelit eivät pätki ja netissä surffailu on vaivatonta.
Valokuituliittymä mahdollistaa huippunopean laajakaistan lisäksi muun muassa uuden sukupolven tv-palvelut, monipuoliset valvonta-, tallennus- ja varmistuspalvelut.

IPTV-palveluita tarjoava meidän lisäksemme Maxivision, Elisa Viihde ja DNA TV.

Meidän kuituverkkoomme yksityistalouksille palveluita tarjoavat lisäksemme myös Elisa, Kuuskaista, JNT ja Dynamo Net.  Telia tarjoaa palveluitaan Siikaisten alueella.

Valokuitu on luotettava yhteys myös seuraaville sukupolville. Valokuitu kaivetaan maan alle, jossa se on tulevat vuosikymmenetkin suojassa huonoilta säiltä ja kaatuvilta puilta.

Tarkista saatavuus

Tarkista, onko osoitteeseesi saatavilla valokuitua.

HYPER

500Mbit/s

35,00 €/kk

VALITSE HUIPPUNOPEA, LAADUKAS JA VAKAA INTERNETYHTEYS KOTIISI

ULTIMATE

1000Mbit/s

45,00 €/kk

Asiakasesittely

Janne, Kauhajoki

“Toimiva, nopea nettiyhteys on mahdollistanut nykyisen työni täällä maalla asuessani”

“Käyttäjänä olen ollut enemmän tai vähemmän Sunetin perustamisesta saakka. Nykyiseen osoitteeseen kuituyhteys hankittiin heti, kun se oli mahdollista. Pääasiassa käytän nettiä työntekoa varten, mutta toki esimerkiksi striimauspalvelut ovat myös ahkerassa käytössä. Meiltä löytyy myös Sunet TV.  Erilaisia nettiyhteyttä vaativia laitteita meillä on kymmeniä; Tietokoneet, tabletit, televisiot, puhelimet sekä valvontakamerat.

Eritoten olen tyytyväinen valokuidun toimintavarmuuteen ja nopeuteen. Tietysti myös hinta-laatusuhdekin on kunnossa! Valokuitu on ehdottoman hieno juttu nyt ja tulevaisuudessa, vaikka paljon puhutaan 5G-yhteyksistä ja muista langattomista ratkaisuista. Niilläkin on paikkansa, mutta kiinteä kuitu on aina varma valinta.
Nykyisin, kun suurin osa työkavereistakin tekee työnsä etänä, on korostunut toimivien yhteyksien tarpeellisuus. Usein Teams-palaverissa on aina joku, jonka yhteydet pätkivät ja videoyhteyttä ei voi käyttää.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.