Sunet TV

Sunet TV on televisiopalvelu, joka toteutetaan kokonaan kotisi valokuituverkon kautta oman, erillisen TV-boksin kera tai ladattavan sovelluksen avulla. IPTV, eli Internet Protocol television mahdollistaa kanavalähetykset kotisohvallesi laadukkaasti, vakaasti ja lisäpalveluiden kera. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että Sunet TV:n avulla et tarvitse enää antennia, satelliittia tai kaapeliTV-palveluita katsoaksesi lempiohjelmiasi. Kytke TV-boksi valokuituun ja televisioosi, ja nauti!

Sunet TV:n hyödyt:
TV-boksi

Kauttamme voit ostaa palvelun käyttöä varten IPTV-boksin. Boksi on näppärän kokoinen pieni pyöreä laite, jonka saat kätevästi ja huomaamattomastikin sijoitettua TV:si läheisyyteen. Laitteen mukana tulevalla kaukosäätimellä hoidat kanavasurffailun näppärästi ja boksin kautta onnistuu myös kaikkien lisäpalveluiden tilaaminen ja irtisanominen maksukanavista lähtien. Laitteen voit ostaa kauttamme hintaan 125€. Mikäli sinulla on jo entuudestaan omistuksessasi IPTV-boksi, varmista meiltä voitko hyödyntää sitä! Kaikkia muiden operaattoreiden bokseja ei valitettavasti voi hyödyntää, mutta osa passaa tähän tarkoitukseen mainiosti.

Meidän kauttamme tulevaan boksiin on lisävarusteena saatavana myös kiintolevy, johon voit ilman erillistä kuukausimaksua tallentaa valitsemaasi sisältöä peruskanavilta ja maksukanavilta. Boksin hinta on 110€ ja tallennustilaakin löytyy 500Gt, eli leffoja ja sarjoja mahtuu kiitettävästi!

TV-Sovellus

Mikäli TV-laitteeseesi voi ladata sovelluksia esimerkiksi Play -kaupasta, voit ladata IPTV -sovelluksen laitteellesi ja katsoa televisiokanavia sen avulla. Sovellus toimii samoin kuten boksikin, samoilla ominaisuuksilla. Varsinainen sovellus on maksuton.

Peruspaketit

Peruspakettivaihtoehtoja on kolme, joista voit valita itsellesi sopivimman. Paketteja voit myös vaihtaa aina halutessasi! Tarkemmat tiedot ja kanavalaikoima löytyy täältä.

Vuokraelokuvat

Boksilta löytyvän videovuokraamon kautta vuokraat katsottavaa kotisohvallesi. SF-Anytimen kirjastosta katsot niin vanhoja klassikoita, kuin uusia julkaisujakin. Löydät paljon elokuvia ja sarjoja aikuiseen makuun, lapsia unohtamatta. Elokuvan vuokraus on voimassa vuorokauden ajan, joten katsomisaikaa on enemmän kuin tarpeeksi!
Lisäksi C Moren kanavapakettiasiakkaana käytössäsi on C More Play -kirjasto, jossa valikoima on sarjoineen ja leffoineen käytössäsi täysin maksutta. Kirjasto sisältää laidasta laitaan Cmoren sisältöä.

SPIN+

SPIN+ on perinteisen videonauhurin korvike, mutta vielä parempi. SPINnin avulla tallennat, katsot uudelleen ja aloitat kesken jääneen alusta. Tallennukset säilyvät arkistossa puoli vuotta ja tallennustila on rajaton, eli tilan loppumisestakaan ei ole pelkoa. Ominaisuus on kätevä tapa pitää lempisisällöt aina helposti saatavilla ja voit katsoa niitä juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii! SPIN+ -palvelun saat tilattua TV-boksin kautta käyttöösi milloin vain.

ReTV

ReTV on ohjelmakirjasto, josta löytyy sarjoja laidasta laitaan. Sisältö on kirjastossa viikon verran katsottavana ja kirjasto päivittyy täysin automaattisesti, sinun ei siis tarvitse tehdä mitään. Palvelu on maksuton. Huomaa kuitenkin, että tekijänoikeussopimuksista johtuen ihan kaikki sisältö ei ole tässä palvelussa katsottavissa.

Sunet TV Mobiilissa

Reissuun nappaat kätevästi mobiiliversion käyttöösi ja katsot palvelusi sisältöä paikasta riippumatta. Palvelu toimii mobiililaitteilla, kuten kännykällä ja tabilla, sekä myös tietokoneella. Tilaa lisäpalvelu käyttöösi TV-boksin kautta, lataa sovellus Apple Storesta tai Play Kaupasta ja kirjaudu sisään omilla Sunet TV-tunnuksillasi.

Sekä IPTV-palvelun, että boksin saat tilattua käyttöösi olemalla yhteydessä meihin jättämällä yhteydenottopyynnön, laittamalla viestiä Facebookissa tai Instagramissa !

 

 

 

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.