Sunet Auto

Pyydä tarjous osoitteeseesi

Ole yhteydessä meihin, niin saat osoitteeseesi tarjouksen valokuituliittymän rakentamisesta ja sen kustannuksista. Yhteystiedot ja tarjouspyyntölomakkeen löydät täältä.

Perushintaisen valokuituliittymän saatavuuden tarkistaminen onnistuu myös saatavuustyökalun avulla. Työkalu löytyy etusivulta. Lisää työkaluun osoitteesi ja klikkaa tarkista -painiketta. Mikäli työkalu antaa vastaukseksi että osoitteeseen on saatavilla valokuituliittymä alkaen XX-euroa, on osoitteeseesi saatavuus valokuidulle. Työkalu antaa tällä hetkellä kuukausihinnan 60kk osamaksusopimukselle. Osamaksusopimus sisältää aina rakentamisen kustannusten lisäksi 100/100M nopeudella toimivan internetpalvelun. Valokuituliittymä on saatavilla myös kertamaksulla.

Voit kysyä tarjouksen, vaikka osoitettasi ei löydy työkalusta. Varmistamme jokaisen osoitteen tilanteen erikseen ja annamme sinulle tarjouksen.

Kun hyväksyt tarjouksen

Lähetämme sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi. Käytämme sähköistä allekirjoitusta Visma Signin avulla, jolloin voit sopimuksen allekirjoittaa esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi. Myös perinteisen paperisopimuksen käyttö onnistuu tarvittaessa.

Eteneminen

Kun sopimus on allekirjoitettu, etenee tilaus. Teemme alustavat reittisuunnitelmat, hankimme tarvittavat luvat ja työ ohjautuu eteenpäin urakoitsijalle. Ennen varsinaista rakentamista urakoitsija on sinuun yhteydessä reittikatselmusten osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteistuumin katsotte tontilla sopivan reitin kaapelille ja pisteen, johon kaapeli kiinteistölläsi vedetään. Rakentamiskausi painottuu sulan maan aikaan, eli mikäli maa on jäässä roudasta, ei rakenneta.

Kun varsinaiset maanrakennustyöt on tehty, hitsataan kaapelit urakoitsijan toimesta valmiiksi myös kiinteistölläsi. Kun kaikki kaapelit on päätetty ja kunnossa, voit tehdä palvelutilauksen meille, jolloin asentajamme tulee liittymäsi asentamaan toimintakuntoon. Valokuituliittymän hintaan kuuluu kuitumuunnin, joka muuntaa valokuitusignaalin sellaiseen muotoon, jota laitteesi ymmärtävät. Kuitumuuntimeen on kytkettävissä yksi laite nettiin, esimerkiksi reititin, jolla jaat langattoman verkon talouteesi.

Laskutus

Valitsemasi maksuvaihtoehto vaikuttaa laskutukseen. Mikäli valitsemasi maksuvaihtoehto on kertamaksu, laskutetaan puolet ennen rakentamista ja puolet valmistumisen jälkeen. Internetpalvelun laskutus tapahtuu kolme kuukautta kerrallaan. Sovittaessa onnistuu myös lyhyempikin laskutusväli.

Osamaksuvaihtoehdossa laskutus lähtee rullaamaan rakentamisen jälkeen, kun palvelut ovat sinulla käytössä.

Lisäpalvelut ja muutokset

Nopeuden muutosten ja lisäpalveluiden, kuten Sunet TV:n tilaaminen onnistuu olemalla yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.