Mikä internetpalvelu on sinulle sopiva? Pohdituttaako nopeuden riittävyys? Kattaako 100/100Mbit/s nopeus talouden käyttäjien tarpeet?

Internetpalvelu ja sen valinta aiheuttaa kysymyksiä siitä, mikä vaihtoehdoista on se sopiva. Luonnollisesti käyttötarpeet vaikuttavat valintaan ja toisinaan voi olla vaikeakin hahmottaa mikä palvelu on riittävä. Tarpeet ja vaatimukset ajan myötä myös saattavat muuttua, jolloin voi olla paikallaan päivittää palvelua toiseen nopeusluokkaan.

Tässä artikkelissa käydään muutamia esimerkkejä läpi siitä, mikä palvelu on kulloinkin oikea valinta.

50/50M

Peruskäyttäjän valinta! Nopeus mahdollistaa normaalin surffauksen ja sillä pyörii IPTV-palvelutkin. Pienin vaihtoehtomme internetpalveluksi. Hyvä vaihtoehto silloin, kun käyttö on tasaista ja tarvetta ei ole vaativampiin toimintoihin ja runsaampaan käyttöön.

100/100M

Peruskäyttäjän valinta silloin, kun käyttäjiä tai laitteita on taloudessa useampia. Peruskäytön lisäksi nopeuden avulla onnistuu etätyötkin sujuvasti. HD-kuva rullaa viihteessä ja palvelut pelaavat nätisti. 100/100M nopeudella toimiva internetpalvelu kattaa hyvin kaiken normaalikäytön ja vähän enemmän. Suosituin palvelumme!

250/250M

Soveltuu usealle käyttäjälle kerrallaan ja mahdollistaa niin etätyöt kuin verkkopelaamisen. IPTV-palveluiden sekä HD-kuvan katsominen onnistuu useammalla laitteella yhtäaikaisesti. Tämä on oiva valinta silloin, kun tarvitset pykälän verran enemmän potkua ja vaatimustaso sekä käyttö on kovempaa kuin peruskäyttäjällä.

500/500M

Loistava vaihtoehto vaativalle käyttäjälle. Mahdollistaa monipuolisen käytön usealla laitteella. Viihde ja pelit pyörivät myös ongelmitta yhtäaikaisesti. Etätyöt, etävalvonta, tiedonsiirto ja moni muu onnistuu tällä palvelulla erinomaisesti! Tämä on oikea valinta silloin, kun käyttö on runsasta, monipuolista ja raskasta.

1000/1000M

Edelläkävijän valinta. Gigaisella yhteydellä onnistuu moitteetta raskaskin käyttö useammalla laitteella. Soveltuu viihteeseen, peleihin, etätöihin, etävalvontaan, tiedonsiirtoon. Oikeastaan mihin tahansa! Tämä on nopeus, jolla takaat toimivuuden kehittyvien palveluiden ja käyttökohteiden maailmassa.

Internetpaveluvalikoimamme hintatietoineen löydät täältä.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.