Sopimuksen sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus on tietoturvallinen ja nykyaikainen tapa solmia sopimuksia.

Otamme kesäkuussa käyttöön Visma Sign -tunnistautumisen, jolla sopimukset on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti vahvalla tunnistautumisella. Vahva tunnistautuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että allekirjoitat sähköisessä muodossa saapuvan sopimuksen joko pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai kansalaisvarmenteen sisältävällä henkilökortilla. Palvelu on tietoturvallinen, sopimukset sitovia ja allekirjoitus helppoa ja nopeaa.

Sopimuksen allekirjoituskutsu toimitetaan sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse. Hyväksyttyäsi sopimuksen, se palautuu meille nopeasti ja tietoturvallisesti, ilman perinteisen paperipostin lähettämistä. Pidämme toki perinteisen sopimusten allekirjoittamisen myös sähköisen allekirjoituksen rinnalla.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.