Luopajärven maanrakennus valmistuu viikolla 39. Kuituhitsaukset valmistuu viikolla 41. Työjälkien ennallistamista tehdään parhaillaan ja hommat jatkuu ainakin vielä 2-3 viikkoa.
Luovan runkoreitti koululle saadaan rakennettua viikolla 40. Tämän jälkeen tehdään runkoreitin pitkät sivuhaarat (Varpaiskylä ja Myllykylä).
Jokipiin suunnasta rakentaminen alkaa viikolla 39. Rakentaminen alkaa keräyspisteen kohdalta ja etenee kohti pohjoista Luovan koululle. Viikolla 41 aloitetaan Jokipiin alueen sivuhaarojen rakentaminen. Rakentamisen suhteen ollaan tällä hetkellä n. kaksi viikkoa tavoiteaikataulua jäljessä. Nyt esiintyneet yöpakkaset eivät rakentamista haittaa, mutta mahdollinen aikainen lumi voi etenemistä hidastaa.

Sunet sai viikolla 40 pystytettyä Luovan koulun pihalle keskuskaapin. Runkokaapelit lähestyvät keskusta pohjoisesta viikolla 42 ja Etelästä Jokipiin suunnasta viikolla 44. Tämän jälkeen saadaan viikolla 45 testata ensimmäisiä verkon yhteyksisiä. Luopajärven ensimmäisiä palveluita viritellään linjoille viikolla 46-47.

Jokipiistä rakentaminen on edennyt kohti Kurikkaa ja on tällä hetkellä menossa Ahonkyläntiellä. Välillä on kallio hidastanut etenemistä, mutta noin 4-5 km / koneryhmä saadaan kaapeliojaa viikossa valmiiksi.
Luovassa on kaapelit tuotu koululle. Viikolla 42 rakentaminen on jatkunut koululta kohti Jalasjärveä ja nyt rakentaminen on käynnissä Homintiellä, josta siirrytään Siltatielle. Rakentamisryhmät kohtaavat toisensa näillä näkymin Oppaanmäentiellä viikolla 45. Luopajärvellä on 18.10 aloitettu kaapelireittien mittaaminen ja tämä tarkistus sekä mahdolliset korjaukset saadaan valmiiksi viikon 43 aikana.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.