Kaapelinäyttövälineet

Kaapelinäyttö on aina ajankohtainen silloin, kun kaivuutyöt ovat suunnitelmissa.

Kaapeleitamme sijaitsee maassa aina siellä, missä valokuituammekin on.
Kaapelinäytön avulla pystymme osoittamaan ja merkitsemään työmaallasi sijaitsevat tietoliikennekaapelit. Näytön voi tilata kuka tahansa aina tarvittaessa, myös oman pihan kaivuuhommien koittaessa. Näin pystytään minimoimaan merkittävästi tärkeiden kaapeleiden vaurioitumisen riskiä.

Kaapelinäyttö tilattava 3 työpäivää aikaisemmin
Kaapelinäyttö on hyvä tilata etukäteen jo silloin, kun kaivuutöiden tarve alueella ilmenee, kuitenkin vähintään kolme työpäivää ennen töiden aloitusta. Hyvissä ajoin tilatulla näytöllä varmistat, että kaapelit ovat näytettynä tai merkittynä juuri silloin kun tarve on. Kun kaapelinäyttö on tilattu vähintään kolme työpäivää aikaisemmin, on se maksutonta.
Kaapelinäyttöä tilatessa on hyvä liittää mukaan mahdollisimman tarkka tieto sijainnista. Tämä voi olla esimerkiksi kuva kartasta, johon on merkattu kaivuualue. Näin voimme varmistaa jo heti kättelyssä, onko tällä kyseisellä alueella meidän kaapeleitamme.
Mikäli alueella on meidän kaapeleitamme, voimme osoittaa niille reitin joko kartalla, tai tulemalla näyttämään kaapelit paikan päälle kaapelitutkalla.

Kiireellinen kaapelinäyttö
Jos olet jo aloittanut tai aloittamassa kaivuutyöt, ja kaapelinäyttö tulisi tehdä pikaisesti, laskutamme työstä 40€/tunti. (Minimilaskutus on 80€). Tämän lisäksi laskutamme kilometrikorvauksen, sekä mahdollisen työajan ulkopuolella tapahtuvan näyttämisen aiheuttamat kustannukset.

Kun kyse on selkeästi yhteiskunnan toimintaa vaarantavasta vikatilanteesta, on näyttö maksuton kiireellisestikin.

Kun kaapeli rikkoutuu kaivuutöissä

Ilmoitathan meille kaivuutöiden lomassa vaurioituneesta kaapelistamme. Tällöin pääsemme nopeasti asiaan kiinni ja saamme vauriot korjattua viipymättä. Ilmoita meille rikkoutumisista puhelimitse numeroon 040 674 8462.

Kaapelinäytön voit tilata verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Mukaan voit liittää otteen kaivuupaikan kartasta. Voit halutessasi olla myös puhelimitse yhteydessä.

Näytämme ainoastaan omien kaapeleidemme sijainnit. Mahdollisten muiden kaapeleiden tiedot voit selvittää esimerkiksi osoitteesta Kaivulupa.fi tai Johtototietopankki.fi

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.