Päivitys 17.11.2021

Kurikan Hirvijärven ja Taivalmaan alueen valokuituhanke

Hirvijärven ja Taivalmaan alueen valokuituhanke on saanut ELY-keskukselta myönteisen rahoituspäätöksen. Tämä tarkoittaa sitä, että talven aikana pyrimme saamaan valokuituyhteyksistä kiinnostuneet asukkaat kokoon. Hanke toteutuu, kun tavoitemäärä täyttyy. Tavoite on 100 kiinteistöä.

Päivitys 26.09.2022

Taivalmaan alueen rakentaminen on lähestulkoon valmista. Tällä hetkellä etenemme hirvijärven itäpuolta rakentamisen suhteen. 
Taivalmaan tilaajat voivat tehdä palvelutilauksen olemalla yhteydessä 040 674 8462 tai sähköpostitse info@sunet.fi

Päivitys 09.09.2021

Hirvijärven ja Taivalmaan alueen valokuidun rakentamiselle on saatu myönteinen tukipäätös. Tavoite on, että saamme alueelta vähintään 100 valokuituliittymän tilaajaa, jolloin verkon rakentaminen voidaan aloittaa kesällä 2022.

Asutko alueella ja olet kiinnostunut valokuituliittymästä? Ole yhteydessä meihin!

Jätä tarjouspyyntö sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostitse.

Palaamme asiaan ja tiedotamme sinua projektin etenemisestä.

 

Tiedote 13.07.2021

Hirvijärven ja Taivalmaan alueen valokuituverkon rakentamiselle on haettu maaseudun laajakaistahankkeisiin tarkoitettua tukea. Hankerahaa on jaossa n. 16 miljoonaa ja hakijoita valtavasti, tällä hetkellä jo n. 70kpl.

Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tavoite rakentamisen aloitukselle on syksyllä 2021. Tämän hetkisen tiedon mukaisesti päätös hanketuelle saadaan lokakuussa, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että emme voi aloittaa rakentamista alkuperäisen suunnitelman mukaisesti syyskuussa.

Mikäli hankeraha riittää Hirvikylän ja Taivalmaan hankkeeseen, voidaan projekti toteuttaa tulevana vuonna 2022.

 

Tiedotamme hankepäätöksen valmistuttua.

Tarjouspyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.