Sikakylän valokuituprojekti lähestyy loppua. Viimeiset kiinteistö kaivuut saatiin valmiiksi, jotka voitiin tässä vaiheessa tehdä. Muutama kotipää jäi odottamaan asukkaan omia toimia. Ilmoitathan suoraan Sunetille tai Netweldille kunhan tarvitset kaapelin päättämistä omaan kiinteistöösi.
Seuraavaksi Sunet käy alueella maastokartoituksella ja tarkistamme miltä kaivuujälki näyttää. Uusi tarkastus työn laadusta Sunet tekee keväällä. Muutamia ilmoituksia meille onkin jo tullut korjattavista asioista, mutta jos huomautettavaa tulee vastaa niin viestiä kannattaa laittaa suoraan Sunetille.

Keskikylän kuituprojektin rakentaminen siirtyy 21.10 alueen pohjois päähän. Rakentaminen alkaa osoitteen Tampereentie 300 paikkeilta. Rakentaminen edistyy tästä kohti etelää Juustoportin nurkille, jossa valmis verkko tällä hetkellä odottaa. Nyt on runkoreitistä saatu valmiiksi 19/29 km.
Alustavan arvion mukaan verkon valmistuminen maanrakennuksen osalta ottaa vielä noin kolme viikkoa.  Verkon teletekniset työt on myöskin saatu käynnistettyä ja rungon hitsaus on aloitettu verkon etelä päästä. Ensi viikon aikana Netweld Oy aloittaa myös piha osuuksien kaivuut.

 

Muistathan tehdä erillisen tilauksen nettipalveluista. Tilauksen voit tehdä osoitteessa https://sunet.fi/jalasjarvi-hanke/

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.